• € Vanaf € 35,00 gratis verzenden (NL)
  • 23 en 24 oktober 2021 kasteel Cannnenburch te Vaassen

Orecchiette met crema di cime di rapa

  Ingrediënten: 4 personen

  • 500 gram orecchiette
  • crema di cime rapa
  • extra vierge olijfolie
  • ansjovis
  • knoflook
  • chilipeper
  • paneermeel

Bereiding:

Breng water aan de kook met een beetje zout en voeg de orecchiette toe (zie verpakking minuten) en kook deze al dente. Doe in een pan een scheutje olijfolie, knoflook, chilipeper en ansjovis, laat dit op een laag vuur staan tot de knoflook bruin is. Verwijder de knoflook en voeg de crema di cime di rapa toe. Giet de pasta af en roer deze goed door de pasta heen. Verdeel tot slot de orecchiette over  4 borden en voeg een scheutje extra vierge olijfolie, ansjovis en een beetje paneermeel (paneermeer in een antiaanbakpan met een beetje olijfolie voorzichtig bruin laten worden) toe.

Orecchiette met  crema di cime di rapa (raapstelen) is een vegan gerecht maar je kunt ook worst of guanciale toevoegen voor een completer gerecht.