• € Vanaf € 35,00 gratis verzenden (NL)
  • Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden (ma-vrij)

PROEF DE SFEER VAN ZUID ITALIË

                                 

   Wie zijn wij               

Carmine en Mariëtte

 

Carmine Ferraro groeide op in het zonovergoten Apulië (Puglia in het Italiaans) waar de geurende olijfbomen je tegemoet komen en de primitivo en negroamaro druiven overheersen. Nergens smaken de artisjokken en tomaten zo lekker als in deze regio.

Carmine is begonnen als een zeer gepassioneerd bloemist en heeft dit vak met heel veel liefde ruim 37 jaar beoefend. In 2014 heeft hij zijn liefde Mariëtte in Nederland leren kennen en dat heeft hem doen besluiten om hiernaartoe te verhuizen.

Door enige gezondheidsproblemen heeft hij dit vak naast zich neer moeten leggen en kwam zijn tweede passie naar voren namelijk wat bijna alle Italianen hebben eten en drinken.

Eten en drinken is inderdaad een echte passie voor Italianen, bijna een vorm van kunst, en daarom is het een stukje van hun cultuur dat hij naar Nederland heeft gehaald.

In onze online winkel vindt u producten van hoge kwaliteit, ambachtelijk gemaakt door kleine familiebedrijven o.a. uit Puglia en Calabria die de traditie en authentieke smaken in stand houden.

Het zijn producten die je niet in ‘gewone’ winkels of supermarkten zult vinden, dat maakt ons product uniek en eerlijk.

Dit zijn de waarden van hun oude culinaire tradities, die Italiaans eten tot een uitmuntende kwaliteit maken die over de hele wereld bekend is, en die we met trots aan u presenteren zowel online als op georganiseerde markten.